Tid: 15 minuter
En jättegod råkostsallad. Tycker att det är skönt att ha den färdig och slippa stå och hacka o skära varenda dag. = )
Strimla vitkålen och paprikan med en osthyvel, riv moroten grovt, skiva purjolöken i tunna skivor. Blanda allt i en stor skål. Koka upp lagen och häll den varm över salladen.
Håller den 3 veckor i kylskåpet då eller?
Ärligt talat vet jag inte eftersom min aldrig lyckats räcka så länge. =) Men det är sagt att den ska det. Fast jag tror nog att den är godast första veckan, medan det finns lite krispighet kvar i den.
Oj, vad god!!!!!!!! Vad jag blir glad när jag hittar ett sånt här recept!!!! Helt suveränt, TACK SÅ MYCKET!!!!!!!!
Mycket god vardagssallad, skönt att slippa stå och hacka varje dag! Istället för socker tog jag agavesirap.
God sallad!