Aborrpaket

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Hela familjens grillfavorit sommartid. Synd att man så sällan har aborrfileer!

Ingredienser

  • 12 aborrfileer
  • 4 tomater
  • Smör
  • Dill (färsk eller krydda)
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Fiskkrydda
  • 8-12 kokta kalla potatisar
  • Instruktioner

    Smöra ett stort ark av folie per person. Dela fileerna i munsbitar, skiva potatisen och tomaterna. Lägg den skivade potatisen på folie arken. Lägg sen på fisken och tomaterna. Krydda sedan efter tycke och smak, men det ska vara rejält med salt och dill. Klicka sedan på ca.4 klickar smör på varje portion. Lägg sedan ett nytt folie ark över och vik ihop så det håller tätt. Lägg paketen på grillen. Grilla i ca.15 min. Man kan öppna lite försiktigt och titta om fisken är klar. Obs. Man behöver inte vända på paketen på grillen Gott med en god sommrig sallad till!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben