Ädelostfisk

Serverar: 4 portioner

Hittat ett gott recept till som måste prövas.

Ingredienser

  • ca 600 g fiskfilé t ex sej eller torsk
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 dl vispgrädde
  • 1/2 dl grovhackade hasselnötter
  • 2 dl riven ädelost, ca 100 g
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Halvtina fisken om den är fryst. Skär fisken i bitar och lägg den i en ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Blanda grädde, nötter och ädelost och bred ut över fisken. Stek fisken i nedre delen av ugnen i 20-25 min.
    2. Servera med kokt ris blandat med broccoli.

    Kommentarer (1)

    Peppa 28 maj 2012

    Verkligen jättegott och enklare än så här kan det väl inte bli. Jag hade inga nötter hemma men det gick precis lika bra ändå.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben