Ädelostpasta

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Mumsigt värre! Kanske inte det nyttigaste man kan äta, om man nu är intresserad av det. Men som sagt väldans gott!

Ingredienser

  • 140 g ädelost
  • Ca 1 1/2 dl mellangrädde
  • 250 g champinjoner
  • 1 krm svartpeppar
  • Olivolja
  • Instruktioner

    1. Smält 2/3 av osten med lite grädde i en kastrull till en lagom tjock sås. Dela champinjonerna i ganska stora bitar och bryn dem lätt i en panna.
    2. Vänd ner svampen i ostsåsen, spar några till garnering.
    3. Koka pasta, slå av den och hetta upp igen med en aning olivolja, krydda med svartpepar. Slå pastasåsen över pastan på tallriken. Garnera med svamp och eventuellt persilja. Smula resten av osten över.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben