Ädelpuffar

En läcker kombination med sötsyrligt äpple och ädelost. Mycket gott. Blir 24 stycken.

Ingredienser

  • 2 plattor fryst smördeg
  • 75 g ädelost
  • 1 rött äpple
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 2 msk råsocker
  • Instruktioner

    1. Ugn 225º.
    2. Tina smördegen och kavla ut den till knappt dubbel storlek. Skär varje platta i 12 rutor och lägg på plåt med bakplåtspapper.
    3. Lägg en bit ädelost på varje platta och baka i ugn ca 10 minuter.
    4. Kärna ur och tärna äpplet fint. Koka ihop äppelbitarna med vinäger och råsocker till en marmelad, tills vätskan har kokat in.
    5. Låt marmeladen svalna och lägg en klick på varje ostruta.

    Kommentarer (1)

    Tova-Clara 21 juni 2009

    Jättegott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben