Ädelspätta

Serverar: 4 portioner

Enkelt och gott.

Ingredienser

  • 1 färskt broccolistånd, ca 250 g
  • 600 g spättafilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 100 g grönmögelost
  • 2 dl mellangrädde
  • Tillbehör
  • Pressad potatis
  • Instruktioner

    1. Ugn 225º.
    2. Dela broccolin i mindre buketter och koka dem i lättsaltat vatten 1 minut. Låt dem rinna av.
    3. Lägg ut spättafiléerna. Krydda med salt och peppar. Rulla ihop dem och lägg dem i en smord ugnssäker form tillsammans med broccolin.
    4. Mosa osten och blanda den med grädden. Häll blandningen över fisken. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter.
    5. Servera med pressad potatis.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben