Ägg a´la Skanör

Serverar: 6 portioner

Tid: 35 minuter

Ngt man längtade till när man fick det i skolan.

Ingredienser

  • 18 potatisar
  • 300 g rökt skinka
  • 8 ägg
  • persilja
  • vit grundsås
  • Instruktioner

    1. Koka potatis ( Låt stå kallt ,helst 1 dag ). Tärna potatisen , skinkan. Koka & hacka äggen. Lägg potatis i en form sedan skinkan & sist äggen. Häll över såsen & strö över persilja. In i ugnen ( 200 grader) i 15 min.
    2. Servera med en grönsallad.

    Kommentarer (4)

    lotta86 4 mars 2009

    Tusen tack har letet som en tok efter detta recept.

    escarboucle 31 januari 2012

    varför ska potatisen stå kallt så länge som en dag?

    Eiveive 8 augusti 2012

    Min absoluta favorit sen skolbespisningen. Äter 2 gånger i månaden!

    edwartz 22 oktober 2012

    hur mycket vit grundsås gör du till detta då?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben