Äggaröra

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 20 minuter

Gott att ha som pålägg på grovt knäckebröd. Bra mot förkylning.

Ingredienser

  • 6 ägg (hårdkokta)
  • 1 lök
  • 3-6 vitlöksklyftor
  • 3-6 msk Kalles kaviar (tub)
  • Instruktioner

    1. Skala äggen och hacka äggen i en skål. Finhacka löken och pressa vitlöken som blandas med äggen, tillsätt kaviar och rör om.
    2. Förvara äggröran i glasburk i kylen, rör om äggröran innan man använder den som pålägg på grovt knäckebröd.

    Kommentarer (2)

    Babzan 25 april 2009

    Det här låter som det passar mig helt perfekt! Jag älskar kaviar, ägg och vitlök MUMS!! Betygssätter när jag köpt hem kalles kaviar. Ha en skön helg!

    lollo58 11 maj 2009

    Jag ska testa det här på min stackars man, som ligger sjuk.betygsätter sedan.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben