Änglakola

Serverar: 30 portioner

Mycket enkel kola att fixa.

Ingredienser

  • 100 gr margarin
  • 1 1/2 dl socker
  • 1 1/2 dl sirap
  • 4 msk kakao
  • 1 msk vaniljsocker
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull och sjud 5 min.Häll upp kolani bakplåtsklädd fyrkantig form, ca20*20cm och låt den stelna på kallt ställe. Skär i bitar och virra kolorna i smörpapper.. Förvars svalt

    Kommentarer (3)

    oxidan 5 juni 2010

    Jag vet inte hur ni andra brukar göra!? Men jag brukar alltid stå och vispa medans den sjuder dom där 5 minutrarna. Jag upplever att kolan annars inte riktigt "stelnar" som den ska eller liksom blir i en konstig mjuk konsistens.

    johan 15 december 2018

    Undrar bara om det va katten eller kvinnan som skrev kommentaren⬆️? Har dålig erfarenhet av katter.

    johan 15 december 2018

    *⬇️

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben