Änglakyss

Serverar: 1 portioner

Som att bli kysst av en ängel...

Ingredienser

  • 2 cl Crème de cacao (vit)
  • 2 cl gin
  • 2 cl brandy eller cognac
  • 2 cl kaffegrädde
  • Instruktioner

    1. Se till att ingredienserna är väl kylda.
    2. Häll försiktigt upp ingredienserna i ett glas i nämnd ordning så att de skiktar sig. Rör INTE om, drinken ska serveras skiktad.
    3. Tips: Om alla ingredienser och även glaset är kallt och om man häller upp ingredienserna försiktigt över ett skedblad så skiktar sig spritsorterna lättare. Tumregeln är att den tyngsta spriten ska vara underst och sedan tillsätter man dem i ordning efter hur hög densitet de har så att den lättare spritsorten flyter ovanpå den tyngre. Därför är det viktigt att följa ordningen som det står i ingredienslistan.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben