Äppel-GI-paj

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Äppel- och hallonpaj med lågt GI.

Ingredienser

  • 1 dl sojamjöl
  • 1 dl solroskärnor
  • ½ dl linfrön
  • 30 g smör (eller Bregott)
  • <1 msk sötningsmedel
  • 1 tsk kanel
  • 1 äpple, skalat och skivat
  • 2 dl hallon
  • Instruktioner

    Lägg äpple och hallon i en ugnsform. Nyp ihop pajdegen och fördela den ovanpå. Grädda i ugn, 200° ca 20 min. Låt pajen svalna, servera med en klick vispgrädde eller turkisk yoghurt.

    Kommentarer (1)

    Smugelidrug 31 mars 2009

    Supergod och lättlagad! Rekommenderas =) funkar fint med fullkornsdinkelmjöl istället för sojamjöl också.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben