Äppelcurrychutney

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Eget påhittat recept! Jag älskar curry och det här är jättegott som tillbehör till korv, kyckling, grillat m m

Ingredienser

  • 5 äpplen
  • 1 stor röd lök
  • 2 msk socker
  • 1/2 tsk salt
  • 5 tsk curry
  • 2 msk grönsaksfond
  • 1 dl vatten
  • Instruktioner

    Skala och tärna äpplen och rödlöken. Lägg i en tjockbottnad kastrull och tillsätt övriga ingredienser koka allt i ca 10-15 minuter. Låt kallna och förvara i kylskåp. Servera som tillbehör.

    Kommentarer (1)

    begeanka 8 oktober 2008

    Detta får jag ha själv, då familjen inte gillar curry.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben