Äppelostkaka

Serverar: 4 portioner

annorlunda

Ingredienser

  • 2 ägg
  • ½ dl socker
  • 2 msk sötmandel
  • 250 g keso naturell
  • 1 tsk kanel
  • 2 msk vetemjöl
  • 1½ dl mjölk
  • 2-3 äpplen
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en form.
    2. Vispa ägg och socker. Hacka mandeln. Tillsätt mandeln, keso, kanel, mjöl och mjölk och rör till en jämn smet. Häll smeten i den smorda formen.
    3. Skala äpplena och skär dem i små bitar. Lägg dem i smeten formen. Grädda i mitten av ugnen ca 40 minuter.
    4. Servera med vaniljvisp eller vispad grädde.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben