Afterski shock
Serverar:
1 portioner
Afterski shock
Ingredienser
4 cl guldrom eller Mörk rom
1 msk kakaopulver (ej sötad)
1½ dl mjölk
Vispgrädde
Tillbehör
Mashmallows
Instruktioner
Värm upp mjölk, kakaopulver och rom i en kastrull. Vispa lite så att det blir skummigt.
Lättvispa grädde. Häll chokladdrycken i ett värmetåligt glas
Floata grädde, dvs häll på försiktigt med grädde över en upp-och-nervänd sked i vätskekanten, så att den flyter ovanpå.
Pudra lite kakaopulver över grädden och toppa eventuellt med en mashmallow.
Liknande recept
Halloweendrink: Passoã pumpkin shock
1
1
Head Shock
1
Jordgubbs Shock
5 min
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!