Serverar: 4-6 portioner
Jag var på en ålandskryssning och åt då en jättegod pastarätt som jag sedan försökte göra när jag kom hem och familjen tyckte om den jättemycket så den gör jag ofta nu.
Hacka lök och pressa vitlöken, fräs ihop med fläskfärs och bacontärningar, något fett behövs inte. När detta är ihopbrynt slå på grädden, soja, balsamvinäger, svartpeppar, buljongtärningen och paprikapulvret. Låt allt koka ca 15 min. Koka under tiden pasta som man sedan blandar ihop med såsen. Servera med riven ost om så önskas.
Hej sojjan! Du skriver i receptet at det ska vara en förpackning Kelda-sås i.Men du har inte skrivit vilken sort,bara valfri fettmängd på såsen.Skulle vara tacksam för svar :)
Hej annis. Det är en förpackning med "vanlig" grädde som ska vara i Ålandspastan. Lycka till om du provar receptet.
Tack ska testa den imorgon till middag.Men byter nog ut fläskfärsen mot nötfärs.:)
Hej igen! din rätt blev helt klart godkänd.Kommer göra den igen/tack för receptet :))