Amarulamousse

Serverar: 12 portioner

...pudra över lite kakao på denna delikata dessert före serveringen.

Ingredienser

  • 4 ägg

  • ½ dl agavesirap

  • 2 ½ dl Amarula

  • 6 blötlagda och smälta gelatinblad

  • 3 dl vispad grädde, fetthalt 40 %

  • Kakao till garnering
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och agavesirap, blanda i Amarula och den vispade grädden samt gelatinbladen.
    2. Fördela i formar, martiniglas, whiskyglas eller liknande. Förvara i kylskåpet. Pudra över lite kakao före serveringen.

    Kommentarer (3)

    limhamn 3 maj 2011

    Måste väl stå i kyl?? Går det att servera direkt?? Har en choklad "freak" till dotter så glad för alla nya recept. Känns som om jag gjort alla gamla!! Låter väldigt gott. Hälsn Catarina

    Tacomamman 7 oktober 2012

    Supergod! Fluffig och fin konsistens.

    Tacomamman 7 oktober 2012

    Supergod! Fluffig och fin. Inget jag skulle servera till de under 15 dock...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben