En fiskgratäng med en härlig kombination av sött och salt.
Ingredienser
500 g fryst torskfilé
2 creme fraiche
1 burk ananasringar i spa
2 gröna paprikor
2 dl riven ost
Salt
Vitpeppar
Potatismos
Instruktioner
- Sätt på ugnen på 200 grader. Lägg den frysta fisken på ett fat. Salta och peppra. Sätt fatet i micron och tina ett par minuter. Tillaga sedan fisken i micron under ca. 3 minuter. Lägg över fisken i ett ugnsäkert fat med höga kanter. Spritsa potatismos runt fisken. Gör en sås av ananasspadet, creme fraichen och osten. Lägg bitar av ananas på fisken och häll på såsen. Ställ in i ugen ca 20 minuter tills den börjar få färg. Ta ut gratängen och lägg skivor av grön paprika ovanpå och låt stå i ugnen i ca 5 minuter.
- Byt inte ut den gröna paprikan mot en annan färg det blir inte samma smak.
Liknande recept
Kommentarer (0)