Ananasfisk

Serverar: 6 portioner

Tid: 40 minuter

En fiskgratäng med en härlig kombination av sött och salt.

Ingredienser

  • 500 g fryst torskfilé
  • 2 creme fraiche
  • 1 burk ananasringar i spa
  • 2 gröna paprikor
  • 2 dl riven ost
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Potatismos
  • Instruktioner

    1. Sätt på ugnen på 200 grader. Lägg den frysta fisken på ett fat. Salta och peppra. Sätt fatet i micron och tina ett par minuter. Tillaga sedan fisken i micron under ca. 3 minuter. Lägg över fisken i ett ugnsäkert fat med höga kanter. Spritsa potatismos runt fisken. Gör en sås av ananasspadet, creme fraichen och osten. Lägg bitar av ananas på fisken och häll på såsen. Ställ in i ugen ca 20 minuter tills den börjar få färg. Ta ut gratängen och lägg skivor av grön paprika ovanpå och låt stå i ugnen i ca 5 minuter.
    2. Byt inte ut den gröna paprikan mot en annan färg det blir inte samma smak.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben