Anjovispaj

Serverar: 4 portioner

En mycket smakrik paj

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 3 dl vetemjöl
  • 200 g margarin
  • kallt vatten
  • Fyllning
  • 3dl mjölk
  • 3 ägg
  • Ask ansjovisfileér
  • 1 stor skivad lök
  • 2 dl riven ost
  • Dill
  • Instruktioner

    Kör gärna pajdegen i matberedare. Låt den stå kallt en stund innan du förgräddar den i 225, 10 min. Gör äggstanningen, skär ansjovisen i mindre bitar, fräs löken utan att den tar färg. Häll allt i det förgräddade pajskalet, grädda i c. 30 min el. tills äggstanningen är krämig. Ät och njut den helst lite avsvalnad med en god sallad.

    Kommentarer (1)

    anne-mai 24 november 2010

    Anjovispajen var något av det godaste jag ätit och den gjorde stor succé hos vårs våra gäster. Jag kan varmt rekommendera den.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben