Anneli´s goda räkröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 2 timmar 15 minuter

En lätt och god räkröra för såväl ugnsbakad potatis eller på en fralla.

Ingredienser

  • 2-300 gr skalade räkor eller
  • 200 gr havsmixpinnar (varför inte båda)
  • 1 dl créme fraiche
  • 1 liten finhackad lök
  • 1 liten burk caviar (stenbitsrom)
  • Instruktioner

    1. Alla ingredienserna blandas väl. Låt stå i kylskåp ett par timmar eller mer innan servering för att få fylligare smak.
    2. Serveringsförslag: med hackat hårdkokt ägg och färska grönsaker till en het ungsbakad potatis eller på en fralla med en dillkvist som garnering.

    Liknande recept

    4.4
    30 min
    35
    14

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben