AnnMaries chipskyckling

Tid: 45 minuter

Har ni inte testat detta, gör det... Lagas ofta hos oss, supergott o mättande och en favorit när syskonbarnen är på besök. Perfekt som bjudmat eller fredagsmys.

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 1 purjolök
  • 3 dl grädde (vispad)
  • ½ dl mango chutney
  • ½ dl majonnäs
  • 1 påse grillchips
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Dela kycklingen i småbitar.
    2. Smörj en ugnsfastform och lägg i den delade kycklingen. Hacka purjolöken grovt och strö över kycklingen.
    3. Blanda vispad grädde, chutney och majonnäs och bred över kycklingen. Krossa lite chips och lägg överst strö till sist över riven ost. Gratinera i ugn i 200 grader 15-20 min
    4. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    4.5
    1 h
    4-6
    3

    Kommentarer (4)

    liab 23 augusti 2009

    Detta var gott. Nästa gång tar jag nog lite mer mango chutney. Jag hade ingen majonnäs, så det hoppade jag över. Vi åt pasta och sallad med melon till.

    ajohnsson 23 april 2010

    kanongott;)

    stinchene 11 juni 2011

    Jättegott recept! Till och med vår kräsna fyraåring åt med god aptit.

    Anna 31 oktober 2018

    Detta var gott! Trodde jag inte, men det var det! En hel påse chips kändes dock för mycket. Smulade över max halva påsen. (300g påse)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben