Enkelt och gott ! Mixa ansjovis och färkost, krydda, och bred på ugnsrostad baguette.
Ingredienser
2 minibaguetter
1 ½ -2 msk olivolja
Salt
Peppar
Ansjoviskräm
1 liten burk ansjovisfiléer, ca 50 g
250 g Arla köket Kesella kvarg
Salt
Peppar
3 msk finskuren gräslök
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200º.
- Skär baguetterna i skivor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Häll på olja och krydda med salt och peppar.
- Rosta brödskivorna i mitten av ugnen tills de är gyllenbruna, 6-7 min.
- Häll av ansjovisen och spara spadet. Mixa ansjovis och kvarg. Smaka av med ansjovisspad, salt och peppar. Vänd i gräslök och fördela ansjoviskrämen på brödskivorna.
- Garnera med fint skuren gräslök.
Kommentarer (1)
Väldigt enkla och göra och gästerna uppskattade dem mycket. Perfekt tilltugg till fördrinken - de kommer jag göra om.