Apelsinfläskfilé

Serverar: 5 portioner

Tid: 1 timme 15 minuter

Lika gott till vardags som till fest.

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 1/2 dl koncentrerad apelsinjuice
  • 1/4 dl koncentrerad äpplejuice
  • 2 dl soya
  • 6 dl grädde
  • 3 hg färska champinjoner
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Putsa fläskfilén. Blanda samman juicerna och soyan i en ugnsfast form. Lägg i fläskfilén. Vänd den efter 30 minuter och låt stå i 30 minuter till. Rensa och skär svampen i bitar. Bryn dem i stekpanna. Skär fil'en i skivor. Häll grädde i en gryta , ta i 1,5 dl av soyablandningen och rör runt. Lägg i fläskfiléskivorna och champinjonerna. Låt koka upp. Red eventuellt grytan lite.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben