Apelsinkrokantmuffins

Serverar: 12 portioner

Godismuffins med apelsinsmak.

Ingredienser

  • 150 g margarin
  • 2 dl socker
  • 2 ägg
  • Rivet skal av 1/2 apelsin
  • 1/2 dl vatten
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Ca 100 g Marabou Apelsinkrokant, grovt hackat
  • Ev Noblesse chokladplattor med apelsinsmak
  • Instruktioner

    Rör margarin och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget. Smaksätt med apelsinskal. Blanda i vattnet, hackad choklad och mjölet blandat med bakpulvret. Fördela smeten i formarna. Grädda i 200-225°C ca 20 min. Lägg ev på en Noblesseplatta direkt när du tar dem från ugnen.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben