Apetinakyckling

Grekiska kycklingrullar med mycket smak, till buffébordet kanske... Räcker till 10 buffé portioner.

Ingredienser

  • 900 g kycklinglårfilé
  • 3/4 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 150 g Apetina
  • 6 stora skivor lufttorkad skinka
  • Smör
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175 grader. Vik upp kycklinglårfiléerna, salta och peppra. Dela osten i bitar och lägg en bit på varje filé. Vik ihop. Dela skinkan på längden och vira runt kycklingen. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Lägg den i en ugnssäker form. Stek i mitten av ugnen ca 20 min. Låt svalna. Dela kycklingen i halvor och servera på fat med grönsallad.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben