Arrakbollar

Serverar: 10-15 portioner

Godare än köpta

Ingredienser

  • 10-12 digestivekex
  • 100 g smör
  • 1 dl socker
  • 1 msk kakao
  • 1 krm vaniljsocker
  • 2-4 msk arrak eller punsch
  • Chokladströssel
  • Instruktioner

    1. Smula ner kexen, gärna i en matberedare. Rör i det rumsvarma smöret, sockret, kakaon och eventuellt vaniljen.
    2. Smaka av med punsch eller arrak. Rulla till matskedsstora kulor som du vänder i strössel. Låt bollarna ligga svalt innan de serveras. De går även bra att frysa.

    Kommentarer (2)

    irko 13 september 2008

    Nu har jag provat dessa Arraksbollar och de blev jättegoda men jag tycker man gott kan ta 4-5 msk arrak annars blev smeten torr märkte jag!

    bikbok 12 juni 2009

    Älskar arraksbollar så ska testa dessa :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben