Auberginefärspanna

Serverar: 4 portioner

Gott med aubergine eller byt till annat.

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 1 aubergine, ca 300 g
  • 2 gula lökar
  • Smör
  • 2-3 tsk curry
  • 1 tsk salt
  • 2 1/2 dl Kelda klassisk gräddsås
  • 2 msk grovhackad persilja
  • Instruktioner

    Skär auberginen i tärningar. Skala och klyfta löken. Stek grönsakerna i smör i en stekpanna. Ta upp dem och stek köttfärsen med curry tills den blir smulig. Salta. Rör ner grönsakerna och såsen. Låt allt koka ihop några minuter. Strö över persilja. Servera med kokta bönor. Tips: Aubergine kan man byta ut mot andra grönsaker, t ex zucchini.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben