Baconköttfärssås

Serverar: 6 portioner

Tid: 25 minuter

Fantastiskt gott och lätt att göra

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1 paket bacon á 140 g
  • 1 liten purjolök
  • 3 pressade vitlöksklyftor
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk vitpeppar
  • 2 ½ msk kinesisk soya
  • 3 msk tomatpuré
  • 2 dl hett vatten
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 burk champinjoner á 400 g
  • Instruktioner

    Fräs färs och lök, fräs champinjoner och strimlad bacon Lägg allt i en gryta, tillsätt kryddorna, tomatpuré pressad vitlök och vatten låt småkoka i 4-5 min Tillsätt crème fraiche Rör om och hetta upp allt. Servera med pasta och en sallad.

    Kommentarer (1)

    HungrigaVargen 3 mars 2011

    Verkligen jättegod köttfärssås, i all sin enkelhet! Jag tillsatte lite tabasco och sambal oelek för att få lite mer sting i såsen, och avstod från att tillsätta vatten för att få en lite fastare konsistens. Toppenrätt! Stort tack!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben