Baconpita

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

En god kvällsmacka.

Ingredienser

  • 4-6 skivor finskuren bacon
  • Ca 5 cm finskuren purjolök
  • 6-8 finskurna färska champinjoner
  • ½-1 dl crème fraiche (el. mer om man vill)
  • Salt (efter smak)
  • Peppar (efter smak)
  • 2 pitabröd
  • 2 tärnade tomater
  • Ev. citronpeppar
  • Instruktioner

    Fräs bacon, purjolök och champinjoner i en stekpanna, ev. med lite matfett eller så bara i baconets eget fett. Blanda med crème fraiche och smaksätt med salt och peppar. Rosta eller värm pitabröden i ugnen. Fyll dem med baconröran och toppa med tärnade tomater. Krydda eventuellt med citronpeppar.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben