Baconpotatismajo

En både krämig och kryddig potatissallad som passar perfekt till allt grillat kött.

Ingredienser

  • 2 pkt bacon (á 140 g)
  • 1 gul lök
  • 600 g kokt potatis
  • 50 g sockerärter
  • 1 dl majonnäs
  • 3 dl gräddfil
  • 1 tsk Cajunkrydda
  • ½ tsk salt
  • 1 krm malen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär baconet i bitar. Skala och grovhacka löken. Stek bacon och lök till baconet fått fin färg och löken mjuknat. Låt rinna av på hushållspapper.
    2. Skär potatisen i tjocka skivor. Strimla sockerärterna.
    3. Blanda majonnäs och gräddfil och krydda med cajunkrydda, salt och peppar. Vänd ner bacon, lök, potatis och sockerärter.
    4. Servera till köttet.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben