Bärcocktail med honungskesella

Serverar: 4 portioner

Glutenfri: använd glutenfria digestivekex Laktosfri: använd laktosfri créme fraiche istället för kesella. Mjölkproteinfri: Välj mjölkfria digestivekex och byt ut kesellan mot sour supreme.

Ingredienser

  • 250 g djupfrysa bär, hallon och blåbär
  • 2 msk florsocker
  • 250 g kesella
  • 1 msk honung
  • 8 digestivekex
  • 1 citron, skalet
  • 1 lime, skalet
  • Instruktioner

    1. Blanda bären med florsocker och låt dem tina. Rör ihop kesella med honung. Krossa kexen.
    2. Varva allt i portionsglas eller i en skål.
    3. Riv citron och limeskal som garnering

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben