Balsamkotletter

Serverar: 4 portioner

Gott och färggrant!

Ingredienser

  • 4 fläskkotletter, ca 600 g
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tomater
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Smör
  • 3 dl Kelda sås crema balsamico
  • 1/2 dl grovhackad basilika
  • Pasta, valfri, till 4 portioner
  • Instruktioner

    1. Skala och skiva vitlöken. Skär tomaterna i halva klyftor. Salta och peppra köttet och bryn det i smör på båda sidor i en stekpanna. Koka upp såsen i en låg vid panna. Lägg köttet i såsen och låt koka ca 3 min. Fräs under tiden vitlök och tomater i smör i stekpannan. Lägg det över kotletterna.
    2. Strö över basilika och servera med pasta.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben