Bambuskottsgryta

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 45 minuter

Min mamma gjorde den till mej när jag var liten

Ingredienser

  • 1 burk bambuskott
  • ca 500 g konserverad svamp
  • 1 liten gul lök
  • soja
  • salt
  • svartpeppar
  • 3 dl vispgrädde
  • 500 g fläskfilee eller grytbitar av något slag
  • Instruktioner

    Bryn köttet och lägg upp på ett fat. Hacka gul lök och bryn ihop med svamp. Ta kött,lök,svamp och bambuskott och lägg i en stekgryta,häll på lite vatten och småputtra i ca 20 min. Häll i vispgrädde,soja och krydda med salt och svartpeppar. Om man tycker att såsen blir för tunn kan man ta lite maizena brun. Låt puttra i ca 20 min. Servera med ris och färska grönsaker.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben