Bananchocklad

Serverar: 4 portioner

Mycket gott. Dessert med frukt som bas ger en spännande glasskänsla.

Ingredienser

  • 3 frysta skivade bananer
  • 1 msk kakao
  • 1 msk honung
  • 1-2 msk vatten
  • 1 msk hackad mörk chocklad
  • Myntablad till garnering
  • Instruktioner

    Låt bananerna tina i ca 10 minuter. Mixa banan, kakao och honung till en slät glass i en matberedare. Tillsätt vatten till rätt konsistens. Skopa upp i skålar och toppa med chocklad och mynta.

    Kommentarer (1)

    hogdala214 29 mars 2009

    Supergott! Tog bananer från kylen istället. La till 1 kula vaniljglass i botten på uppläggningsskålen och några hallon överst. Mums tyckte alla i familjen!!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben