Bananenergibars

Serverar: 20 portioner

Tid: 10 timmar

Lämplig att äta efter träning.

Ingredienser

  • 500 g Skalade bananer
  • 1 dl Råsocker
  • 6 msk Kakao
  • 5 dl Havregryn
  • 500 g Salta jordnötter
  • Instruktioner

    1. Mosa bananerna och värm dem i en kastrull. När det börjar bli lite bubbligt, ta av kastrullen från plattan. Rör i råsocker och kakao. Blanda sedan i havregryn och jordnötter. Låt smeten stå i en timme. Dela degen i två delar som sedan plattas ut i två rektanglar 1 cm tjock. Gör markeringar för att lättare kunna dela upp. Smeten ger 10 bitar per rektangel
    2. Grädda i ugn på 60 grader över natten med ugnsluckan lite öppen.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben