Barbequeburgare

Dessa blir alltid väldigt uppskattade när vi bjuder på dom. Väldigt gott med t.ex. grillade grönsaker till och en god coleslaw sallad. Servera ev. med hamburgerbröd.

Ingredienser

  • Ca 600-700 g nötfärs
  • 1 finhackad lök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2-3 msk hackad kapris
  • ½ -1 tsk salt
  • 2-3 krm peppar
  • Pensling
  • Grillsås med röksmak ( T.ex. Santa Maria american barbequesauce hickory på flaska )
  • Instruktioner

    Blanda ihop ingredienserna till färsen. Smaksätt med salt och peppar. Forma till ganska stora biffar. Pensla burgarna på bägge sidorna med rikligt med grillsås. Låt burgarna ligga en stund medan grillen värms. Grilla och servera med valfria tillbehör.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben