Bassechokladtårta

Underbart god!!!!!!!

Ingredienser

  • A
  • 200 g bassechoklad el. mörk blockchoklad
  • 200 g margarin
  • B
  • 4 ägg
  • 2 dl socker
  • C
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Pepparmintolja (frivilligt)
  • Instruktioner

    1. Sätt ugn på 225 grader. Smält blockchokladen tillsammans med margarinet i en kastrull. Blanda ägg och socker. Häll försiktigt ner chokladblandningen i denna. Blanda vetemjöl och bakpulver och tillsätt i smeten. Rör också ev. ner 5 droppar pepparmintolja. Häll i smord och mjölad form. sätt i ugn i ca 15 minuter.
    2. Låt svalna innan den vänds upp!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben