Bearnaisefisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Så enkelt och gott!!

Ingredienser

  • 400 g fryst hokifilé
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peppar
  • 1 påse bearnaisesåspulver
  • 4 - 5 dl crème fraiche
  • Ost
  • Instruktioner

    1. Smöra en ugnsäker form och lägg den djupfrysta fisken i. Salta och peppra. Sätt in i ugnen i 200 graders ugnsvärme i ca 20 minuter. Blanda under tiden såspulvret med crème fraiche. Häll såsen över fisken och täck formen med riven ost. Höj temperaturen till 250 grader och sätt in i ugnen igen tills osten fått fin färg och såsen börjat koka.
    2. Servera med potatismos eller kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben