Berlinergryta

Serverar: 4 portioner

En maträtt jag tycker ni ska testa!

Ingredienser

  • 1/2 kg grytbitar
  • 2 tsk grovsalt
  • 2 krm vitpeppar
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk sellerisalt
  • 1 tsk worchestersås
  • 1/2 burk krossade tomater
  • 2 gula lökar
  • vitlök
  • 1 paprika
  • 1 1/2 dl rött vin
  • ( 1/2 dl vatten)
  • 2 påsar bearnaisesås
  • Instruktioner

    1. Stek grytbitarna. Blanda i grovsalt,vit-o svartpeppar,sellerisalt och worchestersås. 2. Koka allt i 10 minuter. 3. Tillsätt krossade tomater,lök, vitlök, paprika och vin. 4. Låt det puttra i ca 45 minuter, tills köttet är mört. 5. Tillaga bearnaisesåsen. 6. Häll såsen över grytan när den serveras.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben