Betty-Ann´s Hembakta bröd med hallonost och skinka

Serverar: 12 portioner

Bröd med hallonost och skinka

Ingredienser

  • 2 Dl Havregryn
  • 5 Dl Siktat dinkelmjöl
  • 1 Dl Linfrön
  • 1 Dl Russin
  • 1 Dl Grovt hackade hasselnötter
  • 2 Tsk Bikarbonat
  • 2 Nypor Havssalt
  • 4 Dl Naturell yoghurt
  • 1 River Äpple
  • 3 Msk Honung
  • Hallonost
  • 1 Paket Färskost typ cream cheese, keso eller philadelphia (ca 200 g)
  • 1 Dl Hallon
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. 2. Rör ner yoghurt, rivet äpple, honung och blanda ordentligt. 3. Lägg ett bakplåtspapper i en brödform och häll ner smeten. 4. Grädda brödet längst ner i ugnen, ca i timme och 20 minuter. 5. Kontrollera brödet med sticka. Betty-Ann´s Hallonost 1 PAKET FäRSKOST TYP CREAM CHEESE, KESO ELLER PHILADELPHIA (CA 200 G) 1 DL HALLON 1. Blanda ost och hallon i en skål. 2. Bred på hallonosten på en skiva bred och lägg på en skiva lufttorkad skinka

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben