Biff Stroganoff

Serverar: 4 portioner

Rostbiff eller rostas gör den extra snabblagad men det går även att använda billigare alternativ. Det förlänger då koktiden.

Ingredienser

  • 500 g rostbiff eller rostas i strimlor
  • 2 msk smör
  • 1 hackad gul lök
  • 300 g färska champinjoner i bitar
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk Dijonsenap
  • 2 dl rött vin
  • 4 dl kokbar crème fraiche
  • 2 msk Touch of Taste kalvfond
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Bryn lök, svamp och kött. Tillsätt tomatpuré, Dijonsenap, vin, crème fraiche och kalvfond.
    2. Koka köttet mört, ca 5 - 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
    3. Pressad potatis är gott till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben