Birdiewok

Serverar: 5 portioner

Huvudrätt

Ingredienser

  • 5 kycklingfiléer
  • 1 grön paprika
  • 1 röd paprika
  • 250 g broccoli
  • 2 gul lök
  • 1 röd lök
  • 250 g minimajs
  • 250 g champinjoner färska
  • 300 g pasta
  • 1 tigersås, flaska
  • Instruktioner

    1. Koka pasta t. ex gnocci, till 3-4 personer enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet och ställ åt sidan.
    2. Skär kycklingfiléerna i små kuber. Salta lätt. Marinera i Tigersås i ca 1 timme. Tag upp kycklingen och spara såsen.
    3. Strimla paprikan, skär löken i grova bitar. Ansa och dela svampen. Dela broccolin i små buketter. Dela ev. minimajsen. Woka sedan kycklingen i olja i het wok. Tag upp kycklingen och woka sedan grönsakerna. Lägg tillbaks kycklingen tillsammans med pastan i woken. Rör om, smaka av med salt, samt häll i marinaden som kycklingen låg i.
    4. Servera med Aioli och currysås. Se separata recept.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben