Björnbärszebra

Serverar: 4 portioner

Randiga raringar som till och med barnen kan göra själva

Ingredienser

  • 200 g björnbär
  • 250 g risgrynsgröt färdig i plastkorv
  • 100 g mörk choklad
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 2-3 dl vispgrädde
  • 12 maränger
  • Instruktioner

    Lägg undan 8-12 björnbär för dekoration. Blanda resten av bären med risgrynsgröten antingen för hand eller snabbt i mixer. Smält chokladen i vattenbad och blanda ner matlagningsyoghurt. Vispa grädden. Varva björnbärsgröt, chokladyoghurt, vispgrädde , ( men inte allt ) och krossade maränger. Toppa sedan med resten av grädden , lite maräng och garnera med björnbär.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben