Bobici

Kroatiska kakor

Ingredienser

  • 250 g florsocker
  • 250 g mandel
  • 8 chokladrutor
  • 1/2 citron ( finriv skalet)
  • 1 knivsudd kanel
  • 1 knivsudd bakpulver
  • 1 tesked vaniljsocker (lite mindre)
  • 1/2 valnöt finriven
  • 2 ägg
  • Instruktioner

    1. Hacka mandeln och rosta den i ugnen. Hacka chockladen. Blanda citronskalet, kanel, bakpulver, vaniljsocker och valnöt i en skål. Vispa äggvitorna hårt och blanda försiktigt ner florsocker, kryddblandningen , mandeln och chockladen i äggvitorna.
    2. Klicka matskedsstora klickar på en bakplåt . Om man vill kan man lägga lite honung på. Grädda i ugnen ca 15 min på 150 grader .

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben