Bookmakertoast

Serverar: 4 portioner

Med bearnaisesås och klyftpotatis. Välj om du vill göra det själv eller köpa färdigt.

Ingredienser

  • 4 skivor formbröd, vitt
  • Smör
  • 4 skivor oxfilé
  • 1 msk dijonsenap
  • 0,5 gul lök, finhackad
  • 4 äggulor, råa i äggskal
  • 1 påse klyftpotatis
  • Bearnaisesås, färdig
  • Instruktioner

    1. Värm klyftpotatis enligt anvisningarna på paketet.
    2. Stek brödskivorna i smör. Stek oxfilén, salta och peppra.
    3. Bred senap på brödet och lägg på köttbiten. Toppa med hackad lök och äggula. Servera med klyftpotatis och värmd béarnaisesås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben