Bostonsallad

Potatissalladen kan blandas med lite Bostonsallad

Ingredienser

  • 200 g färska sommarlökar
  • 200 g små gröna gurkor
  • 150 g röd paprika
  • 150 g grön paprika
  • 200 g fasta, syrliga äpplen
  • Lag
  • 4 dl inläggningsättika
  • 2 ½ dl socker
  • 1 msk salt
  • 1 msk gula senapsfrön
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken, skär gurkan i små bitar och kärna ur och hacka paprikan. Blanda lök och paprika. Häll över kokande vatten, låt stå 10 minuter och sila bort vattnet.Kärna ur och hacka äpplena.
    2. Koka upp ingredienserna till lagen, lägg ner de hackade ingredienserna och koka på svag värme 10-15 minuter. Häll upp blandningen på varma burkar och tillslut.
    3. Förvaras mörkt och svalt. Hållbarhet: 1 år

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben