Brie-burgare

Serverar: 4 portioner

Brieost och chutney är en lysande kombination. Mjuk och krämig tillsammans med det söt-starka...

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • Till servering
  • 8 skivor brieost
  • 1 gul lök
  • 4 msk mango chutney
  • Sallad
  • 4 hamburgerbröd
  • Instruktioner

    1. Rör färsen smidig med salt och peppar. Forma till 4 hamburgare.
    2. Grilla burgarna ca 3 minuter på varje sida.
    3. Skala och skär löken i ringar.
    4. Dela hamburgerbröden och lägg underdelen på en tallrik.
    5. Lägg på sallat, lök, den nygrillade hamburgaren, en skiva brieost och en matsked mango chutney. Avsluta med brödet.

    Kommentarer (1)

    7201 25 juli 2010

    Detta lät spännande.....kommer att testa nästa vecka...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben