Broccoligratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabblagad och god gratäng lämplig till kassler.

Ingredienser

  • Broccolibuketter (efter behag)
  • 4 st ägg
  • 5 dl standardmjölk
  • ½ dl mjöl för redning
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk strösocker
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • Smör till formen
  • Instruktioner

    Sjud broccolin ca 5 minuter i lättsaltat vatten. Häll av vattnet. Smörj en form med smör och häll i de avrunna broccoli- buketterna. Vispa ägg, mjölk, salt, socker, svartpeppar och mjölet. Häll över broccolin. In i ugnen. 225 grader - 20 minuter Stek kassler under tiden och gör en sallad med ananas och fint strimlad vitkål.

    Liknande recept

    4.9
    45 min
    4-6
    16

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben