Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
Detta gjorde vi till ett bröllop. Lätt att göra till många. Jättegott !
Lägg filéerna i en ugnsform. Blanda ingredienserna till såsen (utom basilikan) och häll över kycklingen.Strö över basilikan. Sätt in i ugn 225 gr ca 20 min.
Ljuvligt gott!!! Hade ingen basilika, men det saknades inte heller. Hela familjen åt massor!
Ett toppenrecept som jag provat flera gånger. Bra bjudmat när man är många och ändå vill ha lite festligt
Verkligen supergott!
Maten var ok, tycker att tub-ädelosten har en smak av halvfabrikat som andra rätter med mjukost på tub också har,ska nog pröva riktig ädelost, man får väl mjuka upp den med ev. lite grädde.
super duper gott :) MAN TACKAR.......
Synd att det inte finns en bild! Låter härligt.
Uppskattades och var väldigt enkel och snabb att laga.
Hade mina inne i 35min. Då var mina klara. Det var riktigt enkelt och gott!
Lagade rätten för andra gången och gjorde som föreslogs nedan av en medlem, tog Castello Danablue traditional 125gr istället för mjukost. Smulade sönder med en gaffel i lite extra grädde utöver det angivna i receptet till en konsistens ungefär som creme fraiche. Den blev himmelsk, verkligen mycket bättre och dessutom billigare än med mjukost. Kommer att vara eb festrätt många gånger jos oss.
Vilket passar bäst till ris eller potatis? Låter gott och enkelt att göra.
Bjöd på denna på vårt bröllop, men med färsk ädelost. Supergott och lätt till många.