Brunchomelett

Den perfekta rätten på en söndag. Brunch-buffén i en portion.

Ingredienser

  • 200g färdigkokt potatis
  • 200g salsiccia (färsk)
  • 100g baconsida
  • 2st portabellosvampar
  • 100g coctailtomater (blandade färger)
  • 1knippe Rosmarin
  • 1knippe Timjan
  • 2st ägg
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Matolja
  • Topping
  • Hp sås
  • Smörgåskrasse
  • Instruktioner

    1. Börja med att skära ned potatis, korv och svamp. Skiva sedan ned baconet i skivor. 2.Lägg allting i en redan uppvärmd panna med olja, låt det steka i 2-3 minuter. Skiva upp tomaterna och örterna och blanda i en skål med lite salt och peppar. 3.Lägg på tomaterna i pannan samt kläck ägget/äggen över allting. 4. Lägg in i ugnen och baka av i 1-2 minuter på 175 grader. 5. Ta ut stekpannan och toppa med hp-sås och lite smörgåskrasse.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben