Brysselkålspasta

Serverar: 4 portioner

Det finns bara 5 ingredienser i den här enkla och goda pastasåsen där brysselkålen har huvudrollen. Krångligare än så här behöver det inte vara för att få till en god middag!

Ingredienser

  • Pasta för 4 personer
  • 400 g brysselkål
  • 1 rödlök
  • 1 msk dijonsenap
  • 2½ dl grädde
  • 2 tsk torkad dragon
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Ansa brysselkålen och skär bort den hårda roten. Skiva sedan brysselkålen hyfsat fint. Hacka rödlöken.
    2. Fräs kål och rödlök i lite olja tills allt har fått fin färg och mjuknat. Rör ner senap, grädde, torkad dragon, salt och peppar. Låt puttra på under lock i ca 5 minuter eller tills kålen är mjuk.
    3. Servera till den nykokta pastan.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben